BLOG

I denne blog skriver jeg om forskellige emner, som jeg håber du kan bruge i dit liv. Mit håb er, at du vil finde dem inspirerende og brugbare.

Har du brug for terapi - så kontakt mig for en uforpligtende samtale.

17. oktober 2022

Parforhold rummer mange positive og negative følelser og oplevelser. De fleste af os søger en partner, fordi vi gerne vil have en at dele livet med.  

I begyndelsen er alt nyt og spændende, og vi er tiltrukket af hinanden. Der er noget ved den anden, der pirrer vores nysgerrighed; ’hun ser godt ud, og sikken et smil hun har og hendes øjne…’ eller ’wow han er godt nok lækker, og han har sådan en sjov måde at sige tingene på’. ’Han får mig til at føle mig inkluderet i fællesskabet’.

Læs videre
17. juni 2022
Død, sorg og kærlighed

Død, sorg og kærlighed Min mor døde natten til fredag den 27. september 2019, 92 år gammel. Hun blev indlagt med lungebetændelse på hospitalet lørdag den 21. september om eftermiddagen. Vi skyndte os til hospitalet, og da vi kom sov hun lige så fint. Min mor blev sat i behandling mod lungebetændelse, hun vågnede lørdag […]

Læs videre
10. marts 2022
Kender du til at blive en del af en konflikt på en arbejdsplads uden at vide, hvorfor den anden er vred?

Kender du til at blive en del af en konflikt på en arbejdsplads uden at vide, hvorfor den anden er vred? Nedenfor et brev til en arbejdsgiver, som aldrig fik hørt en medarbejder om, hvad der egentlig foregik mellem to kolleger i en konflikt, men det gik du over forholdet til chefen, som valgte side […]

Læs videre
25. februar 2022
Den svære tro

Det kan være svært at være troende, når vi har det dårligt og føler os håbløse og modløse. Nogle gange bliver vores jordiske erfaringer til en spejling af det vi tror Gud er.

Læs videre
10. januar 2022
Når jeg vågner tung og uoplagt…

Vis dig selv omsorg og medfølelse, når ud vågner uoplagt, kritisk og tung. Giv dig selv et øjeblik til at møde din selvkritiker og lær, hvordan du kan komme videre.

Læs videre
2. juli 2021
Katastrofetanker & Taknemmelighed

Når modsætninger mødes opløses katastrofetankerne Jeg synes, at jeg har det okay, og alligevel kommer katastofetankerne og får mig ud af balance. Bedst som jeg lægger mig ned for at sove, bliver jeg pludselig bange for, at jeg aldrig vågner igen eller at min partner, mine børn eller andre af mine tætte relationer bliver udsat […]

Læs videre

Kontakt mig

Kontakt mig på telefon 6002 700 eller sms eller mail, hvis du/I har nogle spørgsmål til terapien.

Jeg glæder mig til at møde dig/jer!

 • Jeg er et svært sted, hvor jeg ikke pr. egen kraft kan udvikle mig. Mit møde med Berit og hendes naturlige, respektfulde anerkendelse af min person har gjort, at jeg føler mig sikker og tryg. Berits stemme fører mig sikkert og omsorgsfuldt gennem samtalerne, og hun guider mig på en helt fantastisk måde til at komme fra hovedet og ned i kroppen/dybten. Jeg føler mig set og lige dér, kan alt det gode ske."
  En meget glad klient - Ditte.
 • "Mit forløb hos Berit har givet mig et frirum, hvor jeg i trygge rammer har kunnet udforske min følelser, tanker og livsmønstre intensivt. Jeg føler mig set og forstået med tålmodighed. Jeg mærker en stor indre tilfredsstillelse med de opdagelser jeg på denne måde gør sammen med Berit"
  Klient - J
 • "Mit forløb med Berit har hjulpet mig i en svær tid, og jeg kan varmt anbefale hende. Jeg har længe haft en stærk indre kritiker, og jeg har haft svært ved at lukke for den. Gennem forskellige øvelser, har Berit gjort mig mere opmærksom på, hvordan jeg kan reducere den indre kritiker og for en gangs skyld være mere omsorgsfuld ved mig selv."

  "Jeg mærkede en utrolig ro og lettelse ved dette. Jeg følte mig tryg i at dykke ned i mine inderste tanker og følelser med Berit, hvilket var med til at jeg kunne udvikle mig til det bedre. Jeg er meget taknemlig - tak Berit!"
  Klient - C
 • "Mine samtaler med Berit er en stor hjælp og lettelse i mit forløb med at håndtere de ting jeg går og bærer på. Berit udstråler fortrolighed og nærvær og har en god, professionel måde at være og agere på."
  Klient - A
Menu
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram