Om mig

Livets kompleksitet

Livet er fuld af kompleksitet og modstand, og det har jeg oplevet et utal af gange i mit eget liv. Jeg har oplevet at blive mobbet i skolen, og være den, der blev smidt uden for døren i timerne i folkeskolen. I voksenlivet har jeg oplevet at blive uretmæssigt fyret. Jeg har mødt dårlige chefer og gode chefer og mærket forskellen på at blive ignoreret til at blive mødt og anerkendt for mit arbejde og for min person. 

Jeg har boet i USA, UK og Frankrig og kender til afsavn, ensomhed og misforståelser, der i USA blandt andet førte til en uønsket flytning, som dog viste sig at være så meget, end jeg kunne have forestillet mig.

Sorg og død

Som pårørende til min demente min far, forstod jeg først sent i forløbet, hvad det vil sige, at et menneske forsvinder ind i sin egen verden. Han døde på et plejehjem i 2012. Det er hårdt at være pårørende i den tid, hvor sygdommen tager til og alt forandres for altid. 

Jeg har været igennem hele sagsbehandlingsmøllen for at hjælpe og støtte min gamle mor i kampen for en værdig alderdom. Det blev ikke nær så værdigt som jeg gerne ville have haft det. Min mor endte i en kørestol uden evnen til at vaske sig selv  osv. Det var nedslidende og hårde år med meget kærlighed, vrede, uro og forsoning. Hun døde af lungebetændelse og alderdom i efteråret 2019. Jeg kender personligt til sorg og tab. 

Skilsmisse

Det samme gælder for den skilsmisse jeg har været gennem. Den var fuld af vrede, svigt, sorg, tab, skyld og skam - og svær at komme igennem, også selv om det var mig, der valgte at gå. Jeg deler disse oplevelser for at fortælle, at jeg selv har oplevet masser smerte og glæde i mit liv. Og at det er muligt at bære vægten af liv levet - og få et godt liv igen. 

Stress og terapi

Ved hjælp af nærværende terapi er jeg selv blevet hjulpet til at komme igennem disse ting og et længere forløb med dårlig ledelse fx hvor jeg både gik ned med stress, og med hjælp fik en bedre forståelse for mig selv, og hvem jeg er. Terapi har hjulpet mig tage ejerskab for min måde at være menneske på i denne verden, at tage ansvar for både det negative jeg har påført andre, og hvad andre har gjort mod mig.

I dag lever jeg et meget bedre og langt mere produktivt og harmonisk liv med stor integritet og livsglæde end nogensinde før. Derfor ved jeg, at terapien virker, og det mit drive og min passion at være der for dig, og at du også må opleve forandringer i dit liv, som gør livet mere dybt, rigt og meningsfyldt at leve!

 

Gå i terapi og mød nærvær

Du er unik, og jeg ønsker at hjælpe dig til at skabe et godt liv for dig selv og dermed også for de mennesker du omgås. Jeg bruger mine professionelle faglige kompetencer og min personlige livserfaring med op og nedture. Jeg har et kristent og omsorgsfuldt værdigrundlag med høj etisk standard for at behandle alle mennesker efter deres unikke, kulturelle, trosmæssige og individuelle behov og erfaringer i livet. Jeg møder dig med stor respekt og anerkendelse for dit ståsted lige her og nu.

Jeg mener, at alle mennesker skal have ret til at have en fortrolig at tale med om alle de svære, gode og tunge oplevelser og følelser, som trænger sig på. 

Psykoterapi hos SamRefleksion er mødet med varme, nærvær og tryghed, hvor du lærer dig selv bedre at kende til stor glæde for dig selv og andre. Jeg lægger vægt på at være professionel, nærværende, respektfuld og lydhør over for dig. Giv dit liv mening. LEV. 

Fortrolighed

Samtalerne foregår i et fortroligt rum, og fordi jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, arbejder jeg i henhold til Dansk Psykoterapeutforenings etikregler.

Jeg modtager løbende supervision af Steen Rassing fra EFT-Instituttet, for at blive en endnu bedre terapeut og for hele tiden at udvikle mig fagligt. Jeg er nysgerrig og følger foredrag, webinarer og efteruddannelser, som passer ind i mine terapeutiske interesseområder med emotioner, følelser, sansernes og kroppens samspil med vores måde at tænke om ting på, og hvad for historier eller narrativer, vi fortæller om os selv. 
Jeg har tanker om yderligere faglige kvalifikationer.

Jeg glæder mig til at møde dig/jer og være din/jeres støtte og guide gennem inspirerende, udforskende og svære refleksioner, kropslig adgang til at mærke dig selv og arbejde i proces med din forandring.

I min fritid har jeg blandt andet arbejdet på Det Nationale Sorgcenter, Sorglinjen i København. For tiden arbejder jeg på Partelefonen tlf. 44 144 146 hos Center for Familieudvikling i Kbh.  

Uddannelser

Psykoterapeut MPF
(eksamineret - 4 årig uddannelse) EFT-Instituttet,
Borgergade 28, 1300 Kbh

Master i Prof. Kommunikation fra Roskilde Universitet
 
1 års teologi fra Frankrig inklusiv sjælesorg.

Cand.ling.merc i engelsk fra
Aarhus Universitet

Kurser

4-dags intenst kursus i parterapi på EFT-Instituttet. Steen Rassing

3-dags workshop v. Susan Hart, Udviklingspsykologi
Den neuroaffektive udvikling og tilknytning

2-dags kursus v. Jan Reidar Stiegler
Når relationelle traumer giver problemer med tilknytning og identitet

1-dag - TUBA
Voldsom arv – senfølger af psykisk og fysisk vold i opvæksten

Kontakt mig

Kontakt mig og få en gratis for-samtale på 15-30 min. over telefonen, hvor du/I kan fortælle kort om dine/jeres problemstillinger, og vi sammen finder ud af, om vi er et godt match.

Jeg glæder mig til at møde dig/jer!

 • Jeg er et svært sted, hvor jeg ikke pr. egen kraft kan udvikle mig. Mit møde med Berit og hendes naturlige, respektfulde anerkendelse af min person har gjort, at jeg føler mig sikker og tryg. Berits stemme fører mig sikkert og omsorgsfuldt gennem samtalerne, og hun guider mig på en helt fantastisk måde til at komme fra hovedet og ned i kroppen/dybten. Jeg føler mig set og lige dér, kan alt det gode ske."
  En meget glad klient - Ditte.
 • "Mit forløb hos Berit har givet mig et frirum, hvor jeg i trygge rammer har kunnet udforske min følelser, tanker og livsmønstre intensivt. Jeg føler mig set og forstået med tålmodighed. Jeg mærker en stor indre tilfredsstillelse med de opdagelser jeg på denne måde gør sammen med Berit"
  Klient - J
 • "Mit forløb med Berit har hjulpet mig i en svær tid, og jeg kan varmt anbefale hende. Jeg har længe haft en stærk indre kritiker, og jeg har haft svært ved at lukke for den. Gennem forskellige øvelser, har Berit gjort mig mere opmærksom på, hvordan jeg kan reducere den indre kritiker og for en gangs skyld være mere omsorgsfuld ved mig selv."

  "Jeg mærkede en utrolig ro og lettelse ved dette. Jeg følte mig tryg i at dykke ned i mine inderste tanker og følelser med Berit, hvilket var med til at jeg kunne udvikle mig til det bedre. Jeg er meget taknemlig - tak Berit!"
  Klient - C
 • "Mine samtaler med Berit er en stor hjælp og lettelse i mit forløb med at håndtere de ting jeg går og bærer på. Berit udstråler fortrolighed og nærvær og har en god, professionel måde at være og agere på."
  Klient - A
Menu
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram