Emotions-Fokuseret parterapi

Parforholdet

 • Vi bliver tiltrukket af hinanden
 • Vi forelsker os og føler os forbundet til hinanden
 • Vi er betydningsfuld for hinanden og giver af os selv.

Parforholdet er for mange af os en vigtig del af livet. Vi søger kærlighed, tryghed, glæde, attraktion og fascination i et forhold. I starten vi føler os helt specielt forstået og mødt af den anden. Der kan opstå en dyb resonans med den udvalgte for vi investerer tid i at lære hinanden at kende, og det føles helt rigtigt, når alting går op i en højere enhed. 

Hvad går det galt i vores parforhold?

Det bliver hverdag, og det er ofte dér, at det bliver rigtig svært. Vi bliver ofte pressede af arbejde, børn, fritidsinteresser, økonomi, og forskellige behov, der ikke bliver mødt i fælles samvær.

Mange par kommer til at føle sig fastlåste, og ved ikke, hvordan de skal komme videre med deres partner.

Der kan opstå mange forskellige problematikker, som fx:

 • Jeg føler vi har mistet kontakten, og jeg føler vi er blevet venner. Jeg savner at være kærester
 • Jeg føler, at jeg har mistet gnisten og ved ikke om jeg elsker min partner længere
 • Jeg føler, at vi er kommer lagt væk fra hinanden. Vi lever parallelt og taler ikke ret meget sammen. Vi energi på alt andet end vores parforhold
 • Hvorfor har vi så mange konflikter og skænderier? og hvorfor går vi så skævt af hinanden?

Tiden sammen bliver knap, og hverdagen ender i praktiske gøremål og parallelle liv. Vi lægger pludselige mærke til alle forskellene. Det vi en gang faldt for kan blive svært at leve med eller ulideligt at lægge øre til.

Skænderier, konflikter, tilbagetrækning, vrede og frustration sætter ind i stedet for. Hvis det er der I er, så er det på høje at tage kontakt og give jeres parforhold en chance. Parterapi  er for alle uanset om det er små eller store ting I bringer ind i rummet. Det vigtige er, at I begge er motiverede og har mod på forandring. Når vi træder ind og engagerer os, begynder I at forstå, hvad det er for et mønster I er den del af og bidrager til. Ved at arbejde med det i terapirummet, begynder  I at forstå mønsteret, og forandring fører til ny adfærd, som igen vil påvirke den dynamik, I er havnet.  

Emotions-fokuseret parterapi 

I den emotions-fokuserede parterapi arbejder jeg med at afdække det mønster eller den dynamik, som trækker jer fra hinanden. Den emotions-fokuserede parterapi er evidensbaseret, og forskning viser at terapiformen hjælper op til 70-80% af de par, der gennemgår et forløb hos en EFT-terapeut til varige forandringer til det bedre. 

Velkommen til, jeg glæder mig sådan til at møde jer og hjælpe jer på godt på vej til forandring.

Parterapi hos mig

I min praksis tager jeg udgangspunkt i den emotions-fokuserede terapi. I terapien er jeg nærværende og skaber et trygt rum, hvor I hjælper mig til at forstå jeres cyklus/mønster, der fører til skænderier eller konflikter i jeres forhold. Sammen går vi ind og ser på, hvad der foregår mellem jer. Vi ser også på hvilke dybereliggende følelsesmæssige tilstande, der ligger bag jeres måde at reagerer overfor hinanden. Mit ønske er at hjælpe jer tilbage til at få en god kontakt med hinanden, hvor I føler jer trygge og godt tilpas i hinandens selskab. Og dermed får I et mere kærligt og glædesfyldt parforhold, hvor I igen kan se og høre hinanden og føle jer tiltrukket af hinanden igen, og blive stærke sammen. 

Parterapi - krise eller udvikling.

I kan komme i terapi uanset om I er i krise eller har et ønske om at få mere ud af at være sammen. Måske er glæden  eller intimiteten blevet væk? Gør noget godt for jer selv - søg hjælp.

Forudsætningen for at få noget godt ud af parterapien er jeres beslutning om at åbne op for jer selv og vise hinanden, hvad der ligger dybere inde ved hjertet og opdage de følelser, som måske er blevet undertrykt og som kan være overraskende sårbare og gode at sætte ord på. Det giver jer en dybere forståelse af hinandens adfærd og reaktionsmønstre. Det giver indsigt i din partners følelser og tanker - og her vil I ofte bliver overraskede.

Almindelige problemer:

 • Skænderier om økonomi, bolig, børneopdragelse og fritidsaktiviteter
 • Konflikter om karriere og arbejdstider og pligter i hjemmet
 • Forskellighed - måske passer vi bare ikke længere sammen
 • Bebrejdelser, kritik og larmende tavshed
 • Jalousi og frygten for at blive forladt
 • Vrede og fremmedgørelse
 • Mangler nærhed, intimitet, sex 
 • Ensomhed og følelsen af at være forkert eller ligegyldig i forholdet. 

Kom i parterapi. Kæmp for jeres parforhold - kæmp for den kærlighed I engang synes var så unik og speciel - og genfind glæden ved hinanden og den livshistorie, I har sammen. Giv jer selv og jeres partner endnu en chance. 

Kontakt mig:

Kontakt mig, skriv en mail eller ring på mob. 6062 7004 for en gratis forsamtale på 30. minutter - eller book en tid i mit bookingsystem.

Jeg glæder mig til at møde jer, og hjælpe jer til udvikle gode og holdbare redskaber til et trygt, kærligt og nærværende parforhold. 

Kontakt mig

Kontakt mig og få en gratis for-samtale på 15-30 min. over telefonen, hvor du/I kan fortælle kort om dine/jeres problemstillinger, og vi sammen finder ud af, om jeg er den rigtige til at hjælpe jer.

Jeg glæder mig til at møde dig/jer!

 • Jeg er et svært sted, hvor jeg ikke pr. egen kraft kan udvikle mig. Mit møde med Berit og hendes naturlige, respektfulde anerkendelse af min person har gjort, at jeg føler mig sikker og tryg. Berits stemme fører mig sikkert og omsorgsfuldt gennem samtalerne, og hun guider mig på en helt fantastisk måde til at komme fra hovedet og ned i kroppen/dybten. Jeg føler mig set og lige dér, kan alt det gode ske."
  En meget glad klient - Ditte.
 • "Mit forløb hos Berit har givet mig et frirum, hvor jeg i trygge rammer har kunnet udforske min følelser, tanker og livsmønstre intensivt. Jeg føler mig set og forstået med tålmodighed. Jeg mærker en stor indre tilfredsstillelse med de opdagelser jeg på denne måde gør sammen med Berit"
  Klient - J
 • "Mit forløb med Berit har hjulpet mig i en svær tid, og jeg kan varmt anbefale hende. Jeg har længe haft en stærk indre kritiker, og jeg har haft svært ved at lukke for den. Gennem forskellige øvelser, har Berit gjort mig mere opmærksom på, hvordan jeg kan reducere den indre kritiker og for en gangs skyld være mere omsorgsfuld ved mig selv."

  "Jeg mærkede en utrolig ro og lettelse ved dette. Jeg følte mig tryg i at dykke ned i mine inderste tanker og følelser med Berit, hvilket var med til at jeg kunne udvikle mig til det bedre. Jeg er meget taknemlig - tak Berit!"
  Klient - C
 • "Mine samtaler med Berit er en stor hjælp og lettelse i mit forløb med at håndtere de ting jeg går og bærer på. Berit udstråler fortrolighed og nærvær og har en god, professionel måde at være og agere på."
  Klient - A
Menu
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram