Emotions-Fokuseret parterapi i Roskilde

Parforholdet

 • Vi bliver tiltrukket af hinanden
 • Vi forelsker os og føler os forbundet til hinanden
 • Vi føler os betydningsfulde og investerer masser af tid i relationen.

Parforholdet er for mange af os en vigtig del af livet. Vi søger kærlighed, tryghed, glæde, attraktion og fascination i et forhold. I starten føler vi os helt specielt forstået og mødt af den anden. Der kan opstå en dyb resonans med den udvalgte for vi investerer tid i at lære hinanden at kende, og det føles helt rigtigt, når alting går op i en højere enhed. 

 

Kontakt mig
SamRefleksion, Parforhold, Parterapi
PARTERAPI ROSKILDE

Hvad går der galt i vores parforhold?

Det bliver hverdag, og det er ofte dér, at det bliver rigtig svært. Vi bliver ofte pressede af arbejde, børn, fritidsinteresser, økonomi, og forskellige behov, der ikke bliver mødt i fælles samvær.

Mange par kommer til at føle sig fastlåste, og ved ikke, hvordan de skal komme videre med deres partner.

Der kan opstå mange forskellige problematikker, som fx:

• Jeg føler vi har mistet kontakten, og jeg føler vi er blevet venner. Jeg savner at være kærester

• Jeg føler, at jeg har mistet gnisten og ved ikke om jeg elsker
 min partner længere

• Jeg føler, at vi er kommet lagt væk fra hinanden. Vi lever parallelt og taler ikke ret meget sammen. Vi bruger energi på alt andet end vores parforhold

• Hvorfor har vi så mange konflikter og skænderier? og hvorfor går vi så skævt af hinanden?


Tiden sammen bliver knap, og hverdagen ender i praktiske gøremål og parallelle liv. Vi lægger mere og mere mærke til alle forskellene. Det vi én gang faldt for kan blive svært at leve med eller ulideligt at lægge øre til.

Skænderier, konflikter, tilbagetrækning, vrede og angreb sætter ind i stedet for den gode opmærksomhed. Hvis det er der I er, så er det på høje tid at tage kontakt og give jeres parforhold en chance. Parterapi er for alle uanset om det er små eller store ting I bringer ind i rummet. Det vigtige er, at I begge er motiverede og har mod på forandring. Når I træder ind og engagerer jer, begynder I at forstå, hvad det er for et mønster I er en del af og bidrager til. Ved at arbejde med det i terapirummet, begynder I at forstå mønsteret, og forandring fører til ny adfærd, som positivt vil påvirke jeres mønster.

Emotions-fokuseret parterapi

I den emotions-fokuserede parterapi arbejder jeg med at afdække det mønster eller den dynamik, som trækker jer fra hinanden. Den emotions-fokuserede parterapi er evidensbaseret, og forskning viser at terapiformen hjælper op til 70-80% af de par, der gennemgår et forløb hos en EFT-terapeut til varige forandringer til det bedre.

Velkommen til, jeg glæder mig sådan til at møde jer og hjælpe jer godt på vej til positiv forandring.

Parterapi hos mig

I min praksis tager jeg udgangspunkt i den emotions-fokuserede terapi. I terapien er jeg nærværende og skaber et trygt rum, hvor I hjælper mig til at forstå jeres cyklus/mønster, der fører til skænderier eller konflikter i jeres forhold. Sammen går vi ind og ser på, hvad der foregår mellem jer. Vi ser også på hvilke dybereliggende følelsesmæssige tilstande, der ligger bag jeres måde at reagerer på overfor hinanden. Mit ønske er at hjælpe jer tilbage til at få en god kontakt med hinanden, hvor I igen føler jer trygge og godt tilpas i hinandens selskab. Og dermed får I et mere kærligt og glædesfyldt parforhold, hvor I igen kan se og høre hinanden og føle jer tiltrukket af hinanden igen, og blive stærke sammen. 

Parterapi - krise eller udvikling.

I kan komme i terapi uanset om I er i krise eller har et ønske om at få mere ud af at være sammen. Måske er glæden eller intimiteten blevet væk? Gør noget godt for jer selv - søg hjælp.

Forudsætningen for at få noget godt ud af parterapien er jeres beslutning om at åbne op for jer selv og vise hinanden, hvad der ligger dybere inde ved hjertet og opdage de følelser, som måske er blevet undertrykt og som kan være overraskende sårbare og gode at sætte ord på. Det giver jer en dybere forståelse af hinandens adfærd og reaktionsmønstre. Det giver indsigt i din partners følelser og tanker - og her vil I ofte bliver overraskede.

Almindelige problemer:

 • Skænderier om økonomi, bolig, børneopdragelse og fritidsaktiviteter
 • Konflikter om karriere og arbejdstider og pligter i hjemmet
 • Forskellighed - måske passer vi bare ikke længere sammen
 • Bebrejdelser, kritik og larmende tavshed
 • Jalousi og frygten for at blive forladt
 • Vrede og fremmedgørelse
 • Mangler nærhed, intimitet, sex 
 • Ensomhed og følelsen af at være forkert eller ligegyldig i forholdet. 

Kom i parterapi. Kæmp for jeres parforhold - kæmp for den kærlighed I engang synes var så unik og speciel - og genfind glæden ved hinanden og den livshistorie, I har sammen. Giv jer selv og jeres partner endnu en chance. 

SamRefleksion, Når kærligheden bliver svær

Kontakt mig:

Kontakt mig, skriv en mail eller ring på mob. 6062 7004 eller book en parterapitid i mit bookingsystem. Akuttider er tilgængelige dog med et tillæg på 200 kr. efter kl. 17.30 - og her skal jeg kontaktes ved opkald, sms eller mail. 

Jeg glæder mig til at møde jer, og hjælpe jer til at udvikle gode og holdbare redskaber til et trygt, kærligt og nærværende parforhold. 

Kontakt

Ofte stillede spørgsmål
                                                                                                                                                                                                                          
Emotionsfokuseret parterapi er en evidensbaseret terapiform, der hjælper par med at forstå og ændre de mønstre, der trækker dem fra hinanden. Forskning viser, at denne form for terapi hjælper op til 70-80% af de par, der gennemgår et forløb, til varige forandringer til det bedre.
Formålet med emotionsfokuseret psykoterapi er at arbejde med de dybereliggende følelsesmæssige processer og hjælpe jer med at regulere, italesætte, mærke og reflektere over egne følelser. Terapien giver jer en ny bevidsthed om og større selvindsigt i jer selv. Den nye bevidsthed og indsigt hjælpe jer med at forandre gamle mønstre og tage nye hensigtsmæssige skridt mod den ønskede forandring i jeres liv og parforhold.
Parterapi hos SamRefleksion er for alle par, uanset om I står over for små eller store udfordringer i jeres forhold. Det kan være alt fra konflikter og skænderier til følelser af at være vokset fra hinanden, at gnisten mangler eller lysten til sex er væk i forholdet. Et godt råd er at gå i parterapi inden udfordringerne vokser sig store.
SamRefleksion tilbyder emotionsfokuseret parterapi i Roskilde (og on-line) på dansk og engelsk. Terapien hjælper jer som par med at styrke jeres forhold og skabe varige ændringer for et bedre samliv.
I terapien skabes et trygt rum, hvor I som par hjælper med at udforske og undersøge de følelsesmæssige triggere, der fører til skænderier eller konflikter i jeres forhold. Sammen ser vi på, hvad der foregår mellem jer, og der faciliteres ned i dybereliggende følelsesmæssige tilstande, der ligger bag jeres reaktioner over for hinanden.
Menu
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram