Parterapi Roskilde

Kontakt mig
SamRefleksion, Parforhold, Parterapi - Emotions-fokuseret psykoterapi
PARTERAPI ROSKILDE

Hvad går der galt i vores parforhold?

Det bliver hverdag, og det er ofte dér, at det bliver rigtig svært. Vi bliver ofte pressede af arbejde, børn, fritidsinteresser, økonomi, og forskellige behov, der ikke bliver mødt i fælles samvær.

Mange par kommer til at føle sig fastlåste, og ved ikke, hvordan de skal komme videre med deres partner.

Der kan opstå mange forskellige problematikker, som fx:

• Jeg føler vi har mistet kontakten, og  savner at være kærester

• Jeg føler, at jeg har mistet gnisten og ved ikke om jeg elsker
 min partner længere

• Jeg føler, at vi er kommet lagt væk fra hinanden. Vi lever parallelt og taler ikke ret meget sammen. Vi bruger energi på alt andet end vores parforhold

• Hvorfor har vi så mange konflikter og skænderier og hvorfor går vi så skævt af hinanden?

Tiden sammen bliver knap, og hverdagen ender i praktiske gøremål og parallelle liv. Vi lægger mere og mere mærke til alle forskellene. Det vi én gang faldt for kan blive svært at leve med eller ulideligt at lægge øre til.

Skænderier, konflikter, tilbagetrækning, vrede og angreb sætter ind i stedet for den gode opmærksomhed. Hvis det er der I er, så er det på høje tid at tage kontakt og give jeres parforhold en chance. 

Parterapi er for alle uanset om det er små eller store ting I bringer ind i rummet. 

Det vigtige er, at I begge er motiverede og har mod på forandring. Når I træder ind og engagerer jer, begynder I at forstå, hvad det er for et mønster I er en del af og bidrager til. Ved at arbejde med det i terapirummet, begynder I at forstå mønsteret, og forandring fører til ny adfærd, som positivt vil påvirke jeres mønster.

Emotions-fokuseret parterapi

I den emotions-fokuserede parterapi arbejder jeg med at afdække det mønster eller den dynamik, som trækker jer fra hinanden. Den emotions-fokuserede parterapi er evidensbaseret, og forskning viser at terapiformen hjælper op til 70-80% af de par, der gennemgår et forløb hos en EFT-terapeut til varige forandringer til det bedre.

Velkommen til, jeg glæder mig sådan til at møde jer og hjælpe jer godt på vej til positiv forandring.
SamRefleksion, Parterapi i Roskilde - Når kærligheden bliver svær - svære følelser - terapi i RoskildeKontakt

Ofte stillede spørgsmål
                                                                                                                                                                                                                          
Emotionsfokuseret parterapi er en evidensbaseret terapiform, der hjælper par med at forstå og ændre de mønstre, der trækker dem fra hinanden. Forskning viser, at denne form for terapi hjælper op til 70-80% af de par, der gennemgår et forløb, til varige forandringer til det bedre.
Formålet med emotionsfokuseret psykoterapi er at arbejde med de dybereliggende følelsesmæssige processer og hjælpe jer med at regulere, italesætte, mærke og reflektere over egne følelser. Terapien giver jer en ny bevidsthed om og større selvindsigt i jer selv. Den nye bevidsthed og indsigt hjælpe jer med at forandre gamle mønstre og tage nye hensigtsmæssige skridt mod den ønskede forandring i jeres liv og parforhold.
Parterapi hos SamRefleksion er for alle par, uanset om I står over for små eller store udfordringer i jeres forhold. Det kan være alt fra konflikter og skænderier til følelser af at være vokset fra hinanden, at gnisten mangler eller lysten til sex er væk i forholdet. Et godt råd er at gå i parterapi inden udfordringerne vokser sig store.
SamRefleksion tilbyder emotionsfokuseret parterapi i Roskilde (og online) på dansk og engelsk. Terapien hjælper jer som par med at styrke jeres forhold og skabe varige ændringer for et bedre samliv.
I terapien skabes et trygt rum, hvor I som par hjælper med at udforske og undersøge de følelsesmæssige triggere, der fører til skænderier eller konflikter i jeres forhold. Sammen ser vi på, hvad der foregår mellem jer, og der faciliteres ned i dybereliggende følelsesmæssige tilstande, der ligger bag jeres reaktioner over for hinanden.
Menu
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram